+31 6-40746810 info@zen-seo.nl

Het is eindelijk zo ver.. Zen SEO heeft nu eindelijk een website! Ik kan jullie niet uitleggen hoe blij ik ben dat er na negen maanden eindelijk iets staat om de wereld te tonen. Het heeft allemaal net even te lang geduurd en uiteindelijk is dat maar goed ook. Zen SEO kan nu namelijk een duidelijke doelgroep bedienen en ik kan hier de tijd voor nemen.

Zen SEO heeft nu eindelijk een website.

In de afgelopen maanden ben ik enorm bij mijzelf te raden gegaan en heb ik mijzelf afgevraagd welke kant ik met Zen SEO op moest. Nu duidelijk is welke producten ik aan ga bieden en welke markt ik ga bestieren kan ik met veel trots van de daken schreeuwen: Zen SEO heeft nu eindelijk een website.

De website van Zen SEO is nog niet af. Als je door de pagina’s bladert zul je zien dat er nog een hoop informatie ontbreekt. In de rustige uurtjes ga ik de tijd nemen om deze informatie netjes aan te vullen. De uitleg van producten zal specifieker worden. Er worden prijzen genoemd op de website, zodat je jezelf nooit hoeft af te vragen wat de diensten van Zen SEO kosten en er komt een blog. In deze blog zal ik jullie voorzien van de laatste weetjes op SEO gebied.

Wie is de doelgroep van Zen SEO?

Maandenlang was ik in de veronderstelling dat ik iedereen kon helpen met het beter vindbaar maken van websites. Ik dacht dat specialiseren niet nodig was en dat massa kassa was. Niets is echter minder waar! Door mij te specialiseren en mijn focus te richten op twee specifieke klantgroepen kan ik mij onderscheiden in de markt en daarmee klanten overtuigen van de meerwaarde van Zen SEO.

De eerste doelgroep waar ik mij op zal focussen is bloggers. In steeds meer gevallen zijn bloggers bereid om de SEO uit te besteden aan een externe partij. Een partij die de technische kanten van SEO en website optimalisatie voor zijn rekening neemt, zodat de blogger zich kan focussen op wat ertoe doet, namelijk bloggen en het creëren van content.

Local SEO

De andere doelgroep is de ondernemer die gevonden wil worden op lokaal niveau. Door het toepassen van  zogenaamde Local SEO zal ik ondernemers ondersteunen in het beter vindbaar worden in een door hun specifiek gekozen gebied. Hiermee garanderen deze ondernemers een betere vindbaarheid en zichtbare groei van klantstromen ten opzichte van hun concurrentie.

Ook voor andere takken van sport kun je gewoon bij Zen SEO terecht

Ben je geen blogger en kan lokale vindbaarheid je gestolen worden, dan hoef je niet op zoek naar een ander bedrijf. Ook voor andere takken van sport kun je gewoon bij Zen SEO terecht. Ook als je in de transport zit of als je een kinderdagverblijf beter vindbaar wil laten maken kun je nog steeds bellen. De specialisatie ligt echter bij deze twee gebieden. 

Ik hoop dat jullie de website informatief zullen vinden en dat ik in de toekomst met jullie kan praten over hoe ik deze website nog beter tot z’n recht kan laten komen. Ook ben ik benieuwd wat jullie van de website vinden. Laten jullie een berichtje achter met opbouwende kritiek over de nieuwe website van Zen SEO?