+31 6-40746810 info@zen-seo.nl

Technische Optimalisatie

Een groeiend belang

Veel websites kennen een hoge verlatingsgraad ofwel bounce rate. In 90% van de gevallen wordt deze veroorzaakt door een langzame en technisch niet geoptimaliseerde website. Dit is tegen te gaan door technische website optimalisatie toe te passen. Websitebezoekers zullen niet langer de website verlaten omdat het lang duurt voor zij de daadwerkelijke website voor zich zien. Een snelle website die ook nog eens functioneel is en waarbij de afbeeldingen snel zullen laden. Website snelheid wordt steeds meer een ranking factor in SEO.

Technische Analyse

Aan de hand van het SEO-advies dat wij wellicht eerder hebben gegeven, of aan de hand van een technische analyse op GT-metrix zullen wij samen met u de stappen bespreken die nodig zijn om uw website sneller te maken. Door jarenlange ervaring kunnen wij beloven de website in ieder geval 30% sneller te maken.

Aan de slag met technische optimalisatie

Na het bespreken van de stappen gaat onze SEO-specialist aan de slag. Binnen de vooraf afgesproken uren voeren wij de benodigde werkzaamheden uit. Hiervoor is vaak privacy gevoelige informatie voor nodig. Wij vragen u dan ook te tekenen voor akkoord van het gebruik van deze gegevens. Denkt u hierbij aan inloggegevens van uw hosting, Google-account en WordPress.

Gegarandeerd een 30% snellere website

Een website die sneller laadt houdt klanten vast. Binnen een week is de website 30% sneller!

Mobile first optimalisatie

Bij Zen SEO gaan we uit van mobile first. De mobiele weergave van jouw website is super snel als wij klaar zijn

Afbeeldingsoptimalisatie

Zen SEO optimaliseert al jouw afbeeldingen zodat je website geen tientallen seconden bezig is om te laden

Alles in overleg met jou

we doen alle aanpassingen in overleg met jou! Op deze manier gaat er geen content verloren en houden we het design zoals jij dat wenst.