+31 6-40746810 info@zen-seo.nl

SEO Advies

Nulmeting SEO Advies

Hoe wordt mijn website beter vindbaar in zoekmachines zoals Google? Daar hebben we bij Zen SEO het SEO-advies voor ontwikkeld. Aan de hand van vooraf aangeleverde gegevens en door ons gebruikte diagnose programma’s maken we een nulmeting. Hierin leest u de staat van uw website op het moment dat we de SEO-opdracht aangaan. Zijn de teksten geschreven voor SEO en vindbaarheid? Worden tekstkoppen op de juiste manier gebruikt? Hoe zit het met de teksten die Google weergeeft in de zoekresultaten en moet ik afbeeldingen optimaliseren voor zoekmachines?

SEO Adviesrapport

Na de nulmeting begint onze SEO-specialist met het analyseren van deze gegevens. We bepalen waar ruimte is voor verbetering en hoe de verbetering in de SEO van uw website het beste te realiseren is. Dit verwerken we in een helder rapport, inclusief SEO tips in Jip & Janneke taal. De verbeteringen delen wij voor uw gemak op in drie delen.

i

Helder, overzichtelijk SEO Advies

Inclusief uitleg in Jip & Janneke taal, verklarende woordenlijst en duidelijke aandachtsgebieden.

Persoonlijk contact voor al je vragen

Na ontvangst al je vragen stellen zodat je precies weet waarmee je aan de slag kan én wat je aan het doen bent.

Het SEO Advies in drie heldere stappen

On Page SEO

Wat is on page SEO? Dit zijn alle factoren binnen jouw website die ervoor zorgen dat deze website wordt opgepakt door zoekmachines. Denk hierbij aan tekst, afbeeldingen, titels, linkstructuur en metagegevens. Zen SEO zet deze onderwerpen helder uiteen en geeft adviees en handvatten om deze factoren te optimaliseren.

Off Page SEO

Wat is off page SEO? Off page SEO is het geheel van zaken buiten jouw website om die van invloed zijn op de vindbaarheid van jouw website. In tegenstelling tot wat mensen vaak denken heb je als ondernemer wel degelijk invloed op deze factoren. Of het nu gaat om linkbuilding, Social Media, Google mijn bedrijf of concurrentie op zoekwoorden, Zen SEO brengt het duidelijk in kaart en levert een stappenplan om de off page SEO te verbeteren.

Technische optimalisatie

Wat is technische website optimalisatie? SEO draait niet alleen om content en linkbuilding. Het gedrag van de bezoekers op jouw website is ook van belang om te ranken in zoekmachines. Je wil dus dat bezoekers lang op de website blijven. Om dit te beïnvloeden is een snel ladende website met goede techniek van groot belang. Zen SEO doet onderzoek naar de snelheid van de website, de invloed van afbeeldingen en de manier waarom de website mobiel getoond wordt. Zen SEO gaat bij technische website optimalisatie uit van het “mobile first principe”. Aangezien meer dan 60% van het websitebezoek tegenwoordig met een mobiel device plaats vindt, zijn de mobiele prestaties van jouw website in onze ogen het belangrijkst.