+31 6-40746810 info@zen-seo.nl

De tijd nemen voor vindbaarheid

Diensten van Zen SEO

Zen SEO voert alle veel voorkomende SEO-werkzaamheden en SEO-diensten uit. Om het voor jou overzichtelijk te houden hebben we de diensten van Zen SEO opgedeeld in drie producten.

Diensten

Mocht je wensen hebben die afwijken van deze SEO-producten, dan is het altijd mogelijk om in overleg werkzaamheden af te spreken. Het standaard uurtarief van Zen SEO is 75 Euro excl. BTW. In samenwerking met Bureau Checklist biedt Zen SEO ook webdesign en development. Vaak moeten er naast SEO ook grafische of technische werkzaamheden aan uw website worden uitgevoerd. In dat geval zijn deze werkzaamheden snel te combineren door samenwerking met ons zusterbedrijf Bureau Checklist.

SEO Advies voor betere vindbaarheid

Nulmeting SEO-Advies

Hoe wordt mijn website beter vindbaar in zoekmachines zoals Google? Daar hebben we bij Zen SEO het SEO-advies voor ontwikkeld. Aan de hand van vooraf aangeleverde gegevens en door ons gebruikte diagnose programma’s maken we een nulmeting. Hierin leest u de staat van uw website op het moment dat we de SEO-opdracht aangaan. Zijn de teksten geschreven voor SEO en vindbaarheid? Worden tekstkoppen op de juiste manier gebruikt? Hoe zit het met de teksten die Google weergeeft in de zoekresultaten en moet ik afbeeldingen optimaliseren voor zoekmachines?

Technische optimalisatie

Verlaag je bouncerate

Veel websites kennen een hoge verlatingsgraad ofwel bounce rate. In 90% van de gevallen wordt deze veroorzaakt door een langzame en technisch niet geoptimaliseerde website. Dit is tegen te gaan door technische website optimalisatie toe te passen. Websitebezoekers zullen niet langer de website verlaten omdat het lang duurt voor zij de daadwerkelijke website voor zich zien. Een snelle website die ook nog eens functioneel is en waarbij de afbeeldingen snel zullen laden. Website snelheid wordt steeds meer een ranking factor in SEO.

SEO-teksten voor betere vindbaarheid

Teksten geoptimaliseerd voor Google

Heeft u een website en wilt u dat deze beter gevonden wordt door zoekmachines zoals Google? Dan zijn website teksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines een must! Deze teksten worden doorgaans SEO-teksten genoemd en Zen SEO kan u hiermee zeker van dienst zijn.

Zen SEO schrijft voor u teksten die geoptimaliseerd zijn voor de door u gewenste zoektermen. Zonder het leesgemak uit het oog te verliezen zorgen wij ervoor dat de teksten voor uw website zodanig zijn opgesteld dat zoekmachines deze makkelijk oppakken en daardoor hoger zullen ranken.

Testimonials

Prettig samenwerking. Vooral ook de kleine hulp na de opdracht was zeer prettig. En er wordt fijn samengewerkt. Zeker een aanrader.

Hugo Theunissen,

Unimogmeister.com

Zeer snelle reactie met adequate oplossingen. Verder ook vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader voor elke ondernemer die zelf er geen tijd voor heeft.

Miriam Goudsmit

Meervanmir.eu

“Zen SEO heeft ons bij een groot aantal projecten voorzien van SEO advies en werkzaamheden. De korte lijnen zijn heel fijn en ook is het prettig dat er buiten kantooruren snel geschakeld kan worden”

Fleur Visser

Bureauchecklist.nl