+31 6-40746810 info@zen-seo.nl

Velen van jullie zijn benieuwd naar de “over Zen SEO”. Op 1 januari 2018 begon ik samen met mijn vriendin Fleur het web development bedrijf Bureau Checklist. Samen wilde Fleur en ik vrouwelijke ondernemers verder helpen in hun online bedrijfsuitingen. Dit lukte aardig en aan het einde van 2018 hadden we al vele klanten aan een nieuwe of verbeterde website geholpen. SEO deden we er een beetje bij en kreeg niet echt de aandacht die het verdiende. Dit was jammer, want  door mijn ervaring als blogger op papablogger.nl had ik voldoende ervaring opgedaan om menig website beter vindbaar te maken.

 

”Door goede SEO en vindbaarheid tillen we samen jouw bedrijf naar the next level.”

Een eigen bedrijf

Na een cursus van Bloesem Marketing eind 2018 besloot ik de knoop door te hakken. Mijn kennis was op het niveau geraakt dat ik SEO ook als zelfstandig product kon gaan aanbieden. Niet in combinatie met de dienstverlening van Bureau Checklist, maar SEO-advies, Technische website-optimalisatie en SEO teksten als product van een eigen bedrijf!

Zen SEO; neemt de tijd voor vindbaarheid

Zen SEO was geboren. Al langer was de bedrijfsnaam Zen SEO als grapje gebruikt, maar zolang je het op z’n Engels uitspreekt is Zen S.E.O. geen kopje koffie. Zen SEO had zelfs al een slogan. Vaak door werkzaamheden voor dat andere bedrijf bleven de SEO-werkzaamheden nog wel eens liggen. Vandaar Zen SEO; neemt de tijd voor vindbaarheid.

Natuurlijk blijven de werzaamheden inmiddels niet meer liggen en krijg je gewoon binnen de afgesproken tijd resultaten te zien, maar omdat we net een stapje verder willen gaan voor de klanten van Zen SEO beloven we dat we nog steeds de tijd nemen om een zo goed mogelijke vindbaarheid van jouw website te garanderen.