+31 6-40746810 info@zen-seo.nl

SEO voor bloggers

Een goed begin is het halve werk

Toen ik begon met bloggen op Papablogger.nl had ik nog geen flauw idee wat SEO was. Ik schreef stukjes over de zwangerschap van mijn vriendin en gaf tips aan vaders en moeders over opvoeden. Het meeste verkeer dat ik kreeg op de website was via Social Media. Tot ik mij ging verdiepen in SEO voor bloggers! Inmiddels krijg ik 12.000 bezoekers per maand via Google en dit stijgt nog iedere maand. Door het werk aan mijn eigen blog en de kennis en kunde die ik in de loop van de jaren heb vergaard over SEO kun je wel stellen dat ik een expert ben in het laten ranken van blogs.

Meer verkeer uit Google voor jouw blog

Wil jij nu ook een blog die hoog scoort in Google, dan kan ik je daarbij helpen. Of je blog nu net begonnen is, of al jarenlang online staat, ik kan je adviseren in de stappen die je moet nemen om betere resultaten met je blog te bereiken en meer verkeer uit Google te halen. Bloggen is leuk, maar het wordt leuker als meer mensen jouw artikelen lezen. SEO voor bloggers is onmisbaar voor bloggers die hun werk serieus nemen.

De prijs voor een SEO traject voor bloggers begint bij EU 350,- exclusief btw. Hiervoor krijg je:

  • Een SEO scan van jouw blog met adviezen die je zelf kan toepassen om hogere posities in Google te halen
  • Advies over je domeinnaam, advies over de inhoud van je 5 best rankende artikelen en manieren om meer zoekwoorden in je blog op te nemen.
  • Een link naar jouw blog in een artikel van Papablogger.nl

Tegen een meerprijs zijn alle adviezen ook door mij uit te voeren. Ook is het mogelijk om linkbuilding, schema.org implementatie en intern linken aan mij uit te besteden.

Als je bloggen geweldig vindt, maar SEO voor jou nog steeds abacadabra is, dan is SEO voor bloggers zeker iets voor jou. Een goed begin is het halve werk.

SEO voor bloggers

SEO voor bloggers

Na de nulmeting begint onze SEO-specialist met het analyseren van deze gegevens. We bepalen waar ruimte is voor verbetering en hoe de verbetering in de SEO van uw website het beste te realiseren is. Dit verwerken we in een helder rapport, inclusief SEO tips in Jip & Janneke taal. De verbeteringen delen wij voor uw gemak op in drie delen.

i

Helder, overzichtelijk SEO Advies

Inclusief uitleg in Jip & Janneke taal, verklarende woordenlijst en duidelijke aandachtsgebieden.

Persoonlijk contact voor al je vragen

Na ontvangst al je vragen stellen zodat je precies weet waarmee je aan de slag kan én wat je aan het doen bent.

Het SEO Advies in drie heldere stappen

On Page SEO

Wat is on page SEO? Dit zijn alle factoren binnen jouw website die ervoor zorgen dat deze website wordt opgepakt door zoekmachines. Denk hierbij aan tekst, afbeeldingen, titels, linkstructuur en metagegevens. Zen SEO zet deze onderwerpen helder uiteen en geeft adviees en handvatten om deze factoren te optimaliseren.

Off Page SEO

Wat is off page SEO? Off page SEO is het geheel van zaken buiten jouw website om die van invloed zijn op de vindbaarheid van jouw website. In tegenstelling tot wat mensen vaak denken heb je als ondernemer wel degelijk invloed op deze factoren. Of het nu gaat om linkbuilding, Social Media, Google mijn bedrijf of concurrentie op zoekwoorden, Zen SEO brengt het duidelijk in kaart en levert een stappenplan om de off page SEO te verbeteren.

Technische optimalisatie

Wat is technische website optimalisatie? SEO draait niet alleen om content en linkbuilding. Het gedrag van de bezoekers op jouw website is ook van belang om te ranken in zoekmachines. Je wil dus dat bezoekers lang op de website blijven. Om dit te beïnvloeden is een snel ladende website met goede techniek van groot belang. Zen SEO doet onderzoek naar de snelheid van de website, de invloed van afbeeldingen en de manier waarom de website mobiel getoond wordt. Zen SEO gaat bij technische website optimalisatie uit van het “mobile first principe”. Aangezien meer dan 60% van het websitebezoek tegenwoordig met een mobiel device plaats vindt, zijn de mobiele prestaties van jouw website in onze ogen het belangrijkst.